|
Meny Nyårsafton 2007 |
 |
 |
|
Fisk- och skaldjurstatar med löjrom
Vin:
Palmer Millesime Brut 1998
|
 |
|
|
Fänkålsgravad strömming med löjrom och crème fraiche
Dillknäcke med ostsmör
Vin:
Gobelsburger Riesling
|
 |
 |
|
Soppa gjord på jordärtskockor, palsternacka och
persiljerot
Rostad schwartzwaldskinka och ostfranska
Vin:
Fino Inocente
|
 |
 |
|
Limemarinerad hälleflundra med gravlax,
Dragonravioli, sparris och pepparrotsskum
Vin:
Redwood Creek Chardonnay
|
 |
 |
|
Ankbröst med granatäpplesås och apelsinravioli
Potatiskaka med parmesan
Vin: Bourgogne Rouge Cuvée Margot 2005
|
 |
 |
| Granité |
 |
|
|
Parmesan och peccorino
Vin: Tommasi Amarone 1995
|
 |
 |
|
Crème Brûlée
Vin:
Don Guido Pedro Ximenez 20 Years
|
 |
 |
| Kaffe med tryffel |
 |
|
 |
 |
|