Meny Nyårsafton 2007

Fisk- och skaldjurstatar med löjrom

Vin: Palmer Millesime Brut 1998 

 

  

Fänkålsgravad strömming med löjrom och crème fraiche

Dillknäcke med ostsmör

Vin: Gobelsburger Riesling

 

Soppa gjord på jordärtskockor, palsternacka och persiljerot

Rostad schwartzwaldskinka och ostfranska

Vin: Fino Inocente  

 

Limemarinerad hälleflundra med gravlax,

Dragonravioli, sparris och pepparrotsskum

Vin: Redwood Creek Chardonnay

 

Ankbröst med granatäpplesås och apelsinravioli

Potatiskaka med parmesan

Vin: Bourgogne Rouge Cuvée Margot 2005

 

Granité  

Parmesan och peccorino

Vin: Tommasi Amarone 1995

 

Crème Brûlée

Vin: Don Guido Pedro Ximenez 20 Years 

 

Kaffe med tryffel